خانه / سلامت - طب اسلامی / پخت نان محلی در کچوئیه

پخت نان محلی در کچوئیه

 

✅خواص نان محلی کچو ( نان کامل سبوس دار) با روش پخت با هیزم
✅پیشگیری از  کم خونی ،ضعف بدن، یبوست، کبد چرب و دیابت

یکی از علت های گسترش بیماری هایی نظیر کبد چرب،و دیابت و یبوست، کم خونی و… استفاده از نان های صنعتی و نان سفید است.
در 4 بیماری فوق که به عنوان نمونه آوردیم یبوست و کم خونی را ام الامراض می نامند. زیرا خود باعث بسیاری از بیماری های دیگر می شوند.
کبد چرب و دیابت هم  هر چند در طب ایرانی و اسلامی قابل درمان است اما در طب رایج درمان قطعی ندارند و سالانه هزینه های زیادی را به کشور و خانواده ها تحمیل می کنند.

به همین دلیل است که نان یکی از مهم ترین عوامل سلامتی به شمار می رود و اگر نان مردم درست شود خیلی از مشکلات حل می شود. (دکتر ضیایی)

منابع: کتاب نان کامل سبوس دار نوشته دکتر محمد دریایی

قابل توجه است که این نان محلی معمولا با گندم دیم سم و کود نخورده و با بذرهای ارگانیک و دستکاری نشده تهیه می شود.

پخت-نان-محلی1نان یکی از پنج ماده اصلی غذایی است که سلامت آن از اهمیت بالایی برخوردار است

پخت-نان-محلی2

پخت-نان-محلی3

پخت-نان-محلی4

در وصف این نان زیبا که حتی تصویر آن نیز آدمی را به هوس می اندازد چیزی برای گفتن ندارم. به قول شاعر

صنم بران کچویی چه قد برافرازند
محققان همه از کف قلم بیندازند

نیازشان به طبیبان تند خو نَفِتَد
که همچو برگ شقایق لطیف و تن نازند

 

درباره ی ebnealian

همچنین ببینید

این تو‌ت واقعا شاه میوه هاست! مزیت های کاشت درخت توت

این تو‌ت واقعا شاه میوه هاست! انواع توت مزیت های کاشت درخت توت در ایجاد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق برای صاحب امتیاز ، اب ابن علیان محفوظ می باشد